Crossbow Nation banner
41 - 48 of 53 Posts
Discussion starter · #41 ·
Wow, that is one amazing bow. That stock is next level. You have some major skills Willie!
Made sure it was designed hooks up! Worked on the hooks, bead blasted the upper and painted it with flat clear gunkote. Baked paint for 2 hours. Installed and blue locktite all non Spiralock screws.

Attachments

Made sure it was designed hooks up! Worked on the hooks, bead blasted the upper and painted it with flat clear gunkote. Baked paint for 2 hours. Installed and blue locktite all non Spiralock screws.
Wow. Myślałem, że wcześniej wyglądało świetnie! 😍

Discussion starter · #44 · (Edited)
Cóż, adapter do elektroniki zbudowany dzisiaj nie poszedł zgodnie z planem, ale opaski zaciskowe na ratunek. Nie będę się rozwodził nad lunetą, bo to osobny wątek. O poprawkach mogę pomyśleć po zakończeniu sezonu łowieckiego. Mocy jest więcej niż wystarczająco od świtu do zmierzchu, a bateria ma jeszcze zapas. A teraz zdjęcia, jak prosił Jack Pine.

Discussion starter · #46 · (Edited)
Jestem trudnym klientem do zadowolenia. Starałem się dać z siebie wszystko w każdym szczególe. Zwróciłem uwagę na niektóre pożądane rzeczy, takie jak szybkie i wygodne zwolnienie blokady. Jeff, dziękuję za wsparcie w ciągu ostatnich kilku lat.

41 - 48 of 53 Posts